Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: Ezt az Albarinot az érettség megfelelő pontján szüretelték, ami lehetővé tette, hogy megőrizzék a bor jellegzetes eleganciáját és frissességét. A kézzel szüretelt Albarino fürtöket válogatták, finoman présselték, majd rozsdamentes acéltartályban és beton medencékben 3-6 hónapig finom seprőn érlelték. Palackozás után a pincében még tovább finomították, innen ered a Reserva kifejezés.
Származás: A Bodega Garzón egy családi tulajdonban lévő borászat Maldonadóban, az Atlanti-óceán partján, Uruguay déli részén. Elhelyezkedése – Argentínával, Chilével, Dél-Afrikával, Ausztráliával és Új-Zélanddal azonos szélességi fokon – és mérsékelt éghajlata kedvez a szőlőtermesztésnek az egész területén. A Bodega Garzón termőterületei az Atlanti-óceántól mindössze 18 km-re találhatóak, több ültetvény a dombok mindkét oldalát lefedi, azonban egyenként kevesebb mint egy hektár nagyságúak, különböző tájolásúak, eltérő páratartalmúak és napfénynek kitettek. Ez lehetővé teszi a kis, önmagukban is elkülönülő szőlőültetvények kialakítását, és egyedülálló környezetet teremtenek, ahol őshonos erdők, nagy sziklák és természetes pálmafák keverednek egymással.
Fogyasztás: Ideális kísérője egy hagyományos grillezett tenger gyümölcsei tálnak, de meglepően jól párosítható ázsiai ételekkel, vagy friss tonhal steakkel és burgonyasalátaával kombinálva.