Bunkers Guillotines Shiraz 2020 (0,75L)

8.690 Ft
Menny.:db
Gyártó: Rosabrook Wines
Egységár: 11.586,67 Ft/l
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 25.
Ez a 2020-as évjáratú Bunkers Guillotines Shiraz ausztrál bor mélyvörös lila színben tündököl. Közepes intenzitású bor, a szájban finom tanninok érződnek a fűszeres-szedres ízekkel együtt. Élvezze a kemény tanninokat és a fűszeres meggyes ízeket, a lecsengés pedig nem hagyja levegő után kapkodni.
Termék címkék:
zp3W_edXR8U

Leírás és Paraméterek

Feldolgozás: 2020 tökéletes évjárat volt a vörösborok számára. Az érési időszak során a következetes délnyugat-ausztráliai időjárási minták jó fejlődést és megfelelő talajnedvességszintet eredményeztek, ami minden fajtánál jó érettséget eredményezett. A bor hét napig erjedt héjon, majd préselték, és érlelt tölgyfába vezették, a bor a forgalomba hozatal előtt tizenkét hónapig érlelődött.

Származás: A Bunkers bor gyümölcseit Nyugat-Ausztrália délnyugati részén található szerződéses termelőktől válogatták és szerezték be, ahol mediterrán éghajlat uralkodik. Enyhe, nedves telek és meleg, száraz nyarak jellemezik a klímát, melyre nagy hatással van az Indiai-óceán

Fogyasztás: Ez a Shiraz csodálatosan illik grillezett báránybordához mentaszósszal, füstös barbecue-mázas marhaszegyhez vagy fűszeres marhahúsos chilihöz, mivel a bátor sötét gyümölcsös ízek, a fűszeres jegyek és a bársonyos tanninok kiválóan kiegészítik ezen ételek gazdag, pikáns és aromás elemeit.

Fajta összetétel 100% Shiraz
Típus Vörösbor
Évjárat 2020
Alkoholfoktartalom 14,5%
Ország Ausztrália
Régió Western Australia
Vivino pontszám 0 pont