Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A szőlőt meghámozták, összetörték, majd kis mennyiségű viognier szőlővel együtt erjesztették a héjon 6-10 napig. Napi kétszeri átpumpálási rendszer gyengéden extrahált színt, aromát és ízt. Körülbelül 14 hónapig érlelt bor régebbi és új tölgyfahordókban, francia és amerikai egyaránt.
Származás: A Syrah gyümölcsét a Columbia-völgy első számú szőlőültetvényeiről szüretelték, beleértve a Wahluke lejtőt és a Horse Heaven Hills-t. Forró nyári napok és meleg esték egészítik ki ennek az alacsony hozamú szőlőültetvénynek a kavicsos és iszapos vályog talaját. A szőlőtőkék öntözését megfontoltan alkalmazták a koncentrált fajtakifejezés megteremtése érdekében. Az átlagosnál alacsonyabb terméshozam a betakarítás idején kiváló minőségű gyümölcsöt biztosított, nagy ízkoncentrációval.
Fogyasztás: Jól párosítható sertés szűzpecsenyével, grillezett lazaccal és lágy sajtokkal.