Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eroica Riesling 2021 (0,75L)

12.190 Ft
Menny.:palack
Gyártó: Eroica Wine
Egységár: 16.253,33 Ft/liter
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 25.
A 2022-es évjáratú Eroica Riesling amerikai bor az igazán nagy rieslingek elegáns tisztaságát mutatja be. A hűvös éghajlatú szőlőültetvényekről származó Eroica túláradó frissességet mutat, csonthéjas gyümölcsökkel, citrusokkal és virágos jegyekkel. Igyuk most, hogy megtapasztaljuk a fiatalos bájt, vagy érleljük ezt a bort, hogy még komplexebbé váljon.
Termék címkék:
Columbia Riesling Washington

Leírás és Paraméterek

Feldolgozás: Az ízintenzitás védelme érdekében a szőlőt éjszaka szüretelték, amikor a leghidegebb volt a szőlőhegyen. A bogyók közvetlenül a présbe kerültek, elkerülve a zúzógép / bogyózógép okozta esetleges frissességveszteséget. A 3 héten át tartó hűvös erjesztés gyümölcsvezérelt élesztőkkel a gyümölcs, a cukor és a sav zökkenőmentes integrációját hozta létre a gyümölcsízek fokozása érdekében.

Származás: Az Eroica a szőlőültetvényben kezdődik, és nagy figyelmet fordít a megfelelő helyválasztásra, az öntözésre, a termésszintre és a lombkorona kezelésére. A szőlősgazdák a terméshozam kiigazításán és a gyümölcsök expozíciójának kezelésén dolgoznak, hogy meghosszabbítsák az érési időszakot az ízek további fejlődése érdekében. A rizlinget az Ancient Lakes AVA-ban található Evergreen Vineyardból és a Yakima-völgyben található Viewcrest Vineyardból szerezték be.

Fogyasztás: Ajánlott ételpárosítása rákhoz, fésűkagylóhoz, sushihoz, ázsiai ételekhez és indiai curry-khez.

Fajta összetétel 100% Riesling
Típus Fehérbor
Évjárat 2022
Alkoholfoktartalom 12%
Ország USA
Régió Washington
Vivino pontszám 4,1 pont

Youtube videó