Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: Olyan kézműves borkészítési technikákat alkalmaztak, mint a hideg áztatás és a hosszabb maceráció, hogy fokozzák és egyidejűleg lágyítsák a tanninokat, mélyítsék a színt és intenzívebbé tegyék az ízeket. 11 hónapig érlelődött francia (65%) tölgyfahordóban, amerikai (30%) tölgyfahordóban és rozsdamentes acélban.
Származás: A Cabernet Sauvignon szőlőt a lágyság érdekében Merlot-val keverik, a Cabernet Franc-t a tanninokért, a Petit Verdot-t a szájíz fokozásáért, a Malbec-t a kerekségért adják hozzá a borhoz. Sonoma megye hegyi és domboldali dűlői fekete cseresznyés ízeket és kiváló borszerkezetet adnak hozzá. A Mendocino megyei hegyi szőlőültetvények szeder és mokka ízeket kölcsönöznek. 96% Sonoma megye, 4% Mendocino megye.
Fogyasztás: Tökéletes párosításként élvezze egy szaftos, grillezett ribeye steak vagy egy klasszikus marhapörkölt mellé, így a bátor, sötét gyümölcsös ízek, a vaníliás jegyek és a strukturált tanninok gyönyörűen kiegészítik az étel kiadós ízvilágát.
Fajta összetétel | 93% Cabernet Sauvignon, 3% Cabernet Franc, 3% Petit Verdot, 1% Malbec |
Típus | Vörösbor |
Évjárat | 2019 |
Alkoholfoktartalom | 13.9% |
Ország | USA |
Régió | California |