Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

98 pontos Chardonnay a WineAge kínálatában! CSAK KLUBTAGOKNAK!

ShopRenter - 2019. 11. 11. 10:58:17
98 pontos Chardonnay a WineAge kínálatában! CSAK KLUBTAGOKNAK!

Igazi különlegességet hoztunk el a klubtagjainknak, Errazuriz Las Pizarraz Chardonnay 2018.

Az a bor, ami a két legnagyobb borkritikusnál (Robert Parker és James Suckling) is 98 pontot kap, azt nevezhetjük a világ egyik legjobb borának. Most ez elérhető lett a magyar vásárlók számára is. A WineAge klubtagjai tudják megvenni ezen különleges tételeket. 

Klubtagságért érdeklődni:

+36704292973

wineageoffice@olmail.hu

Las Pizarras –az az a Palák-névválasztás nem véletlen. A project életre hívásakor a cél az volt, hogy klasszikus terroir specifikus borokon keresztül bemutassák Aconcagua völgy kiemelkedő lehetőségeit.

A több éves kutató munka meghozta a gyümölcsét és sikerült palás anyagú blokkokat beültetni. A Grand Cru filozófiának köszönhetően csakis a legkiválóbb dűlőkről származó szőlők kerülnek a borba.

A kézi szüret után kizárólag természetes élesztők felhasználásával fermentálták. 13 hónapig francia hordóban érlelték, palackozás előtt.

Élénk szalma szín és a citrus illatok azonnal érzékelhetők. Amint az illat jobban kibontakozik, dió és marcipán is felfedezhető lesz. Ízében is a citrus jegyek dominálnak, enyhe trópusi gyümölcs, toast és szárított gyümölcs jegyekkel a háttérben. Igazán friss, komplex minerális bor, hosszú lecsengéssel.

  • Fajtaösszetétel: 100% Chardonnay
  • Alkoholtartalom: 13 %
  • Űrtartalom: 0.75 Liter
Tartalomhoz tartozó címkék: Errazuriz Új termék