Masca del Tacco olasz borászat
Felice Mergé, a Masca del Tacco alapítója kihasználva az olasz csizma sarkán elhelyezkedő Erchie egyedi terroirját olyan borokat készít, amelyek minden évben aranyérmet nyernek a világ nagy borversenyein. Felice Mergé a legkorszerűbb gépekkel egy innovatív borkészítési technikát folytat, ezzel szemben a földeken minden úgy történik, ahogy régen őseink is tették, az ültetvényt csak kézzel gondozzák.
A borvidék jellemzője a tengerek felől érkező hűvős szél - mely lehűti a forró mediterrán klímát -, a pugliai táj változatos arculata - ahol hegyláncok váltakoznak sík területtekkel, melyet egy-egy domb tarkít -, s a terület már látványában is izgalmas talaja - a vörös föld, terra rossa, mely magas vas-oxid tartalma kiemeli a többi közül. Itt születnek a Masca del Tacco borok, melyek a hagyomány és a tudás találkozását testesítik meg.