Michael David Lust Zinfandel 2019 (0,75L)

28.490 Ft
Menny.:palack
Gyártó: Michael David Winery
Egységár: 37.986,67 Ft/liter
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 25.
A csábító nevű 2019-es Michael David Lust Zinfandel kaliforniai bor egy rubinvörös szépség, amely csokoládéval bevont eper, cseresznye és selymes karamell csábító aromáit árasztja. Az áfonya, a kakaó és a dohányfüst buja, fülledt kínálatát finom fűszeres jegyek és csábító, étcsokoládé borítás teszi teljessé.
Termék címkék:
California Lodi Zinfandel

Leírás és Paraméterek

Feldolgozás: Minden évben csak a legkiemelkedőbb Zinfandel tételeket különítik el a Michael David által gyártott sok közül, hogy palackozzák a Lust széria alatt. A Lust a Lodi által kínált legjobb Zinfandelből áll. A cseresznyét közvetlenül a szőlőről szedték, hogy egy szexi, mutatós és csábító bort készítsenek. 24 hónapig érlelték 90% francia, 10% amerikai tölgyfa hordóban. Ez a korlátozott gyártású évjárat rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, ami egy luxus Zinfandeltől elvárható... Velejéig sima, és nem hagy kívánnivalót maga után.

Származás: Ültetvény a kaliforniai Lodi megyében helyezkedik el. 1860 óta, a Phillip család 6. generációja műveli a szőlőt, a Lodi Rules szerint, amely több, mint 100 szabványból álló gyűjtemény, ezek figyelembe veszik a minőségi borok fenntartható módon történő készítésének minden szempontját: környezetvédelemi, társadalmi és gazdasági szempontok alapján mutatnak irányt a szőlőtermesztésben. Mediterrán éghajlat uralkodik, meleg nappalokkal és hűvös éjszakákkal. Talajtípusát nézve döntően mély vályog, melyet helyenként sziklák tagolnak.

Fogyasztás: A borhoz főleg húsos ételek illenek, így a marha és báránysültek, szárnyasételek.

Fajta összetétel 100% Zinfandel
Típus Vörösbor
Évjárat 2019
Alkoholfoktartalom 15.5%
Ország USA
Régió California
Vivino pontszám 4.3 pont