Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: Kézi szüret volt áprilisban, aztán kézzel válogatták át a fürtöket, majd gravítáció által történő préselés következett. Ezután a szőlőt rozsdamentes tartályokban erjesztették, itt történ egy hosszabb héjon áztatás. Natív élesztőkkel dolgozott Alvaro Espinoza. A préselés után 3 illetve 4 éves francia hordókban érett a bor, itt történt a malolaktikus erjedés is.
Származás: Alvaro Espinoza egyik legkeresettebb bora egész Maipo-völgyben, melyben célja, hogy bemutassa, hogyan hat az általa képviselt biodinamikus szemlélet erre a szőlőfajtára, így a Cabernet egy autentikus karaktert és életerőt kap. A Cabernet Sauvignon az egyik legfontosabb szőlő Chilében, különösen Maipo régióban.
Fogyasztás: Jó kísérője a chilei gazdagon fűszerezett ételeknek. Ideális szobahőmérsékleten fogyasztani, s ajánlott felbontás után pár órát szellőztetni.