Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A szőlőfajtákat külön szüretelték, és különböző hőmérsékleten erjesztették: a Torrontést 16º-17ºC-on, a Chardonnay-t pedig 18º-20ºC-on. Az erjedés után a bor 3 hónapig finomseprőn érlelődött, majd palackozás előtt vegyítették össze őket.
Származás: A szőlőültetvények a Tulum-völgyben találhatók, átlagosan 650 méteres tengerszint feletti magasságban, ahol különféle, a homokos vályogtól az agyagosig többféle minőségű alluviális talajon teremnenk. Az évi több mint 300 napsütéses nap, az öntözzés révén jól hasznosuló kevés csapadék (évi 90 mm) és az alacsony relatív páratartalom kedvez a szőlőültetvények egészséges fejlődésének az érés végéig.
Fogyasztás: Remekül passzol a grillezett garnélanyárshoz trópusi gyümölcs salsával, csirke tacohoz mangó salsával vagy citrusos ceviche avokádóval, mivel ropogós savassága és aromás tulajdonságai kiegészítik az ételek friss és élénk elemeit.