Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A szőlőt kézzel szedték, kétszeresen válogatták, bogyózták, zúzták és rozsdamentes acéltartályokba helyezték erjesztésre. Ezt követően a bort használt francia tölgyfahordókban tartották malolaktikus erjedés és 12 hónapos érlelés céljából.
Származás: A szőlőt az Aconcagua-völgyben található szőlőültetvényekről válogatták. A mediterrán éghajlat ezen a területen mérsékelten meleg nyári napokat és hűvös nyári napokat biztosít esti szellőkkel. A nappali és éjszakai hőmérsékletek közötti nagyfokú hőingadozás a szüret előtti hetekben a polifenolok magas koncentrációját eredményezi, ami fokozza a bor színét.
Fogyasztás: kiválóan illik olyan ételekhez, mint a grillezett bárányborda mentás pestóval, a fűszeres marhahúsos chili és a füstölt goudás makaróni.