Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: 2018 nyarának végén történt a szüret. A kaliforniai mediterrán éghajlat által biztosított sok napsütés miatt tökéletes érettségben szedték a szőlőt augusztus végén, majd a kézzel válogatott szemeket a préselték, héjon áztatták a héjban lévő gyümölcsös aromák, íz kinyerése miatt. Az erjesztés részben rozsdamentes acéltartályban, részben amerikai tölgyfahordóban történt 6 hónapig.
Származás: Lodi AVA, Kalifornia szívében található, mediterrán éghajlatával, gazdag talajával és a rengeteg napsütéssel belevéste magát a borkedvelők emlékezetébe. A szőlőt fenntartható gazdálkodás keretein belül művelik hűen hirdetve Lodi, mint termőterület nagyszerűségét.
Fogyasztás: Fogyaszd 10-12 fokra hűtve, ideális beszélgetőbor, de jól illik egy zöldséges rizottó, vagy egy Caesar saláta mellé.