Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: Az öreg tőkékről, melyek, mint bokrok állnak a homokos vörös talajon kizárólag kézzel szedhető a szőlő. A kaliforniai mediterrán éghajlat által biztosított rengeteg napsütés miatt tökéletes érettségben szeptemberen szedték a szemeket, erős hozamkorlátozással nevelt tőkékről.
Származás: A 7 Deadly Winery Kalifornia közepén terül el, San Francisco-öböltől keletre fekvő, a San Joaquin-völgyben, épp olyan közel a Csendes-óceánhoz, hogy az itteni szőlőtermesztés sikerességét befolyásoló hűvös szele ideérjen. Lodi a régi szőlőtőkék és az elfelejtett borfajták kincsesbányája. A füstös és aromás vörösborok földje. Ha van egy szőlőfajta, amely meghatározza a Lodi bort, akkor az a Zinfandel. Bombaerős, merész vörösborok, melyek stílusa lehengerlő, ilyen a Lodi Zin.
Fogyasztás: Füstös húsok, barbecue mellé igazán jó párosítás. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 18 fok