Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: Az érési időszak a szokásosnál szárazabb márciussal és áprilissal kezdődött. A rügytörés április 15-én robbanásszerűen megnőtt, összhangban a hosszú távú átlagokkal. A június rekordmagas hőmérsékletet hozott, bár a szőlő jól tűrte a meleget. Július, augusztus és szeptember eleje meleg és száraz volt. A szeptemberi és októberi egyenleg lehűlt, így a betakarítás egyenletesen és kontrolláltan zajlott. Gyengéd egész fürtös préselés, hűvös hőmérsékletű rozsdamentes acél tartályos fermentáció követték egymást a készítés során az ízek és aromák frissességének megőrzése érdekében
Származás: A Willamette és Umpqua völgyében található kiváló Oregon Pinot Gris szőlőültetvényekről származik. A szőlőültetvényeket úgy választják ki, hogy a Pinot Gris gyümölcsös stílusát biztosítsák, kiegészítő trópusi és csonthéjas aromákkal és ízekkel. A Pinot Gris stílusa a gyümölcsök tisztaságát, egyensúlyát és csodálatos savasságát mutatja, hamisítatlan „no fa, no malolac” stílusban.
Fogyasztás: Párosítsa ezt a Pinot Gris-t a legtöbb hal- és tengeri étellel, különösen sült lazaccal, vegetáriánus ételekkel, könnyebb húsokkal, például baromfi- és sertéshússal, vagy egyszerűen aperitifként.