Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: Minden szőlőt kora reggel szüreteltek. A bor felét hagyományos, nyitott erjesztő tartályokban, a többit pedig rozsdamentes acéltartályokban erjesztették. Az erjedés első kétharmada alatt a lehető legtöbb szín és tannin kinyerése érdekében a lefejtés és a pumpálás kombinációját alkalmazták. Ez a gyakorlat biztosítja, hogy csak finom, finom tanninok vonódjanak ki, túlzott fanyarság nélkül. A teljes alkoholos erjedés után a bort a bor frissességének és ízének megőrzése érdekében gravitáció segítségével leválasztották a héjról, majd rozsdamentes acéltartályokban malolaktikus erjesztésen ment keresztül. A bort 12 hónapig érlelték 2. és 3. töltésű 300 literes francia tölgyfahordókban.
Származás: A borhoz a szőlőt a Coastal Region válogatott parcelláiról válogatták, amelyet a lankás lejtők és a közeli False Bay és az Atlanti-óceán felől érkező hűsítő óceáni szellő jellemeznek. A tengeri légáramlatok hatással vannak a hőmérsékletre, ami lehetővé teszi a szőlő lassú és egyenletes érését, így a borok élénk ízekkel, kiegyensúlyozott savtartalommal és kifejező terroirral rendelkeznek.
Fogyasztás: Szórakoztató és könnyen iható bor, amelyet önmagában vagy barátainkkal egy jó vacsora mellett is élvezhetünk, és amely a következő 2-3 évben meghálálja a gondos pincézést.