Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A két fajtát külön-külön készítették, hogy különböző árnyalatokat érjenek el. A malolaktikus erjedés francia tölgyfahordókban, a seprővel érintkezve zajlott. Végül a bort 15 hónapig tölgyfahordóban érlelték. Tökéletes keleti stílusú fűszerezett húsokhoz és intenzív pácolt húsokhoz vagy krémes Stilton típusú sajtokhoz.
Származás: A borban egyenlő arányban osztoznak a rivaldafényen a Tempranillo és a Garnacha szőlőfajták, melyek több mint 700 méteres magasságban fekvő szőlőültetvényekről származnak, ahol a szélsőséges körülmények frissességet és eleganciát kölcsönöznek a szőlőknek.
Fogyasztás: Ez a nagyon sokoldalú bor sokféle ételhez párosítható. A legjobban azonban fűszeres keleti (thaiföldi) húsételekhez illik. Azonban jól párosítható klasszikusabb ételekkel is, mint például marhaszelet és a pácolt sertéshús. Erős, krémes sajtokhoz is ajánlott.