Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ramon Bilbao Verdejo Organic 2021 (0,75L)

5.290 Ft
Gyártó: Bodegas Ramon Bilbao
Egységár: 7.053,33 Ft/liter

Első pillantásra megdöbbent a kristálysárga színe, zöldes tükröződésekkel. Illatában citrusos aromák és friss fűszernövényekre emlékeztető jegyek. Ízben a Ramón Bilbao Verdejo fehhérbor remek frissességet biztosít a jó savegyensúlynak köszönhetően, amely tartós lecsengést ad, lágyszárú jegyekkel.

Előállításához a DO Rueda Finca Las Amedias dűlőben szüretelt és válogatott 100%-os Verdejo szőlőt használtak fel. Ezt a szőlőt betontartályok között, seprőjén és rozsdamentes acél tartályokban erjesztik, amelyek összességében rendkívül összetett bort eredményeznek. Meg fog lepni! A Ramón Bilbao Verdejo Organic a tökéletes bor, amelyet aperitifként ihat barátaival és családjával, élvezve a pillanatot, és ezer anekdotát mesél el, amelyek örökre veled maradnak. Fehérborként remekül passzol kedvenc hal- és tengeri ételekhez. Próbáld ki egy jó rizses étel mellé is.

A Ramón Bilbao Verdejo Organic egy Denominación de Origen Rueda, amelyet úgy állítottak elő, hogy a lehető legkisebb terhelést jelentse a környezetre és a bolygóra. Különféle fenntartható technikákat alkalmaztak a gyártás során, amelyek segítették ennek a kötelezettségvállalásnak a teljesítését, mint például a vadon élő állatok tisztelete, a szerves trágyák használata vagy a fenntartható gépek használata, amelyek képesek csökkenteni a kibocsátott gázok mennyiségét. Ezeknek a technikáknak a kombinációja Ramón Bilbao tapasztalataival együtt fenntarthatóbb és jó minőségű terméket eredményez, mint például a Ramón Bilbao Verdejo Organic.

Termék címkék:
Rioja Verdejo