A 2021-es Tohu Whenua Awa Sauvignon Blanc az Awatere folyó fölött magasan fekvő Arapoto birtokon, organikus módszerekkel termesztett gyümölcsökből készül ez a textúrával és komplexitással rendelkező új-zélandi bor. Részben hordóban erjesztett, gazdag szerkezetű és összetett bor a citrusok, trópusi gyümölcsök, zúzott gyógynövények és kovakő jegyeivel. A szájban kellemes ásványosság és intenzív gyümölcskoncentráció figyelhető meg, friss, lédús és tartós lecsengéssel.
Modern gépi szüretelővel szüretelték kora reggel, amikor a szőlő még hűvös volt. A szőlő nagy részét rozsdamentes acéltartályokba préselték, egy kis részét pedig közvetlenül idősebb francia tölgyfahordókba préselték, ahol vadélesztővel erjedt. Az erjedés után a bort gondosan összevegyítették, így egy kiemelkedő textúrájú és hosszúságú bor jött létre.
PRÉMIUM BOROK FORGALMAZÓJA