Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mar de Frades Brut Nature 2019 (0,75L)

11.990 Ft
Menny.:palack
Gyártó: Bodegas Ramon Bilbao
Egységár: 15.986,67 Ft/liter
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Ez egy másfajta spanyol pezsgő: könnyű és közvetlen, elegáns buborékokkal, valamint nagyon friss savakkal, amelyek az Albarinóra és arra az éghajlatra jellemzőek, ahol a szőlőültetvények találhatóak. Megjelenése ragyogó, színe a nyers lime-re emlékeztet zöld szilvás árnyalatokkal. A mangó, az ananász és a licsi aromáit idézi az illatban, amelyek vadvirágokkal és az eukaliptusz balzsamos jegyeivel keverednek. Ereje a friss sós ízében mutatkozik meg, a tengerekre emlékeztető, atlanti jellegét pedig az ásványos jegyek és a trópusi gyümölcsök frissessége mutatja meg.
Termék címkék:
Albarino Rías Baixas

Leírás és Paraméterek

Feldolgozás: Az úttörő Mar de Frades Brut Nature az első albarino pezsgő. Champenoise módszerrel (Champagne-i stílusú pezsgőkészítési eljárás) készült, ízletes és krémes eredménnyel, anélkül, hogy a pezsgő elveszítené a fajta jegyeit.

Származás: Ez a tiszta atlanti karakterű pezsgő Rías Baixas régióban 60 ha-on termett csodálatos Albarino szőlőből készült.

Fogyasztás: A pezsgő a pincészet klasszikus és jellegzetes kobaltkék színű palackba öltöztetve kerül forgalomba. Egyediségét fokozza a termokróm címkéje, amin egy kis extra "kikacsintás" jelenik meg, ha a palack hőmérséklete elérte az ideális hőmérsékletet a fogyasztáshoz, hogy teljes mértékben élvezhessük.

Fajta összetétel 100% Albarino
Évjárat 2019
Alkoholfoktartalom 12.5%
Ország Spanyolország
Régió Rías Baixas
Vivino pontszám 3.9 pont