Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roger Goulart Semi Seco Reserva 2019 (0,75L)

6.890 Ft 4.820 Ft
30%
Menny.:palack
Gyártó: Roger Goulart Vinos
Egységár: 6.426,67 Ft/liter
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2023. december 14.

A Roger Goulart Semi Seco Reserva egy kellemes és nagyon finom cava, hiteles aromákkal, nagy finomsággal és befejezéssel. Ez a cava igyekszik megőrizni az alapborok frissességét és fiatalságát, amelyekből készült, az élesztő által a pincében való érlelés során biztosított enyhe érlelési jegyekkel. A 18 hónapos érlelés ellenére fiatal pezsgő. A félszáraz cava kedvelőinek nélkülözhetetlen referencia.

Halványsárga színű spanyol cava, finom, tartós buborékokkal. Illatában gyümölcsös aromák érződnek, amelyekben a fehér gyümölcsök és a citrusfélék jegyei tűnnek fel, valamint a tésztafélék és az enyhe ánizsos jegyek. A szájban édes, de kellemes savakkal rendelkezik, amelyek nagyon frissé, intenzívvé és tartósvá teszik.

Roger Goulart a spanyolországi pezsgőkészítés hagyományos módszerének úttörője. A fajtákat külön-külön készítik. A szőlőt préselés előtt hűtik (az aromák elvesztésének elkerülése érdekében). A must préselésének hozama 50%. Alacsony hőmérsékleten történő statikus ülepítéssel. A must erjesztése 16-18ºC-on, válogatott élesztővel. Az alapborok jelentős savkomponenssel és meglehetősen alacsony pH-értékkel rendelkeznek a hosszú érleléshez. A második erjesztés és az érlelés 30 méter mélyen fekvő pincékben történik, ahol egész évben állandó 14ºC-os hőmérséklet van.

Termék címkék:
Penedés Xarel·lo

Főbb jellemzők

Fajta összetétel 40% Xarel·lo, 30% Macabeo, 30% Parellada
Évjárat 2019
Alkoholfoktartalom 12%
Ország Spanyolország
Régió Penedés

Youtube videó