Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: Kézzel szüretelték október elején. A préselést követően kerül francia hordóba, Shane Moore vad élesztőkkel, valamint közepes és közepesen erős pirítású hordókkal dolgozik. Új hordókat használt és a bort 16 hónapig érlelték. 100%-ban Pinot Noir szőlőből, ennek pedig három klónjából (114, 667 és a híres 777, amely kis fürttel, vastagabb héjjal rendelkezik) készült.
Származás: Eola-Amity Hills AVA vadregényes terep a szőlőművelésre, állandó szelek jellemzik. A szőlő lassan érik, hosszan tartó aromás fejlődés tapasztalható itt. A nyár egyenletes, nem túl meleg, az őszi időjárás abszolút hektikus, szeszélyes esőkkel, faggyal tartja éberen az itteni gazdákat. A talaj gazdag összetétele, a lösz, a tengeri üledék és bazaltból képződött vörös vulkáni talaj hozza létre az itteni erős minerálitással rendelkező borokat.
Fogyasztás: Ajánlott az emlékezetes pillanatok mellé, de kacsa, báránysült remek kísérője. Fogyasztás 18 fokon, két óra dekantálást kér a bor.