Marc Hébrart Champagne 1er Cru Brut Rose (0,75L)

25.290 Ft
Gyártó: Champagne Hébrart
Egységár: 33.720,00 Ft/liter
A Marc Hébrart Champagne 1er Cru Brut Rose francia pezsgő nagyon kifejező illattal rendelkezik, robbanásszerű aromákkal, krém, péksütemény, fehér virágok (lila, gyöngyvirág), savanyú cukorka, friss gyümölcsök, például őszibarack és sárgabarack jegyeivel. Ízében jól kiegyensúlyozott, gazdag, tele finomsággal és frissességgel. A fehér gyümölcs, a tejszín, a vaj és a cukorka pazar aromái összetett, nagyon hosszú lecsengést eredményeznek, citrusos és ásványos jegyekkel.
Termék címkék:
Champagne Chardonnay

Leírás és Paraméterek

Feldolgozás: A szőlőt 205 literes, négy éves barrique hordókbanban erjesztik és érlelik (batonozás nélkül), mielőtt sur latté palackoznák. Jean-Paul kézzel válogatja a szőlőt, Bucher-prést használ, és kísérletez a petite cuvee fermentációjával. A Hébrart nem akadályozza meg a malolaktikus erjedést, és minden remuage-ot kézzel végez.

Származás: Ehhez a francia pezsgőhöz való szőlő a franciaországi Champagne Vallée de la Marne és Montagne de Reims régiójában található premier cru szőlőültetvényekből származik. Ez a rozé pezsgő Pinot Noir és Chardonnay szőlő keverékéből készült, ami finom rózsaszín árnyalatot, élénk savasságot, valamint piros bogyós és citrusos aromáit eredményez, frissítő és elegáns ízvilággal.

Fogyasztás: Friss halakhoz, salátákhoz és mindenféle sült dologhoz tálalható.