Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A bor 97%-a malolaktikus erjedésen ment keresztül. A szőlő kisebb részét (26%) acéltartályban, nagyobb része pedig 70%-ban új amerikai és 30%-ban francia tölgyfahordóban lett erjesztve 5 hónapig, ezzel a játékkal pedig egy komplex ízélményt értek el.
Származás: Ültetvény a kaliforniai Lodi megyében helyezkedik el. 1860 óta, a Phillip család 6. generációja műveli a szőlőt, a Lodi Rules szerint, amely több, mint 100 szabványból álló gyűjtemény, ezek figyelembe veszik a minőségi borok fenntartható módon történő készítésének minden szempontját: környezetvédelemi, társadalmi és gazdasági szempontok alapján mutatnak irányt a szőlőtermesztésben. Mediterrán éghajlat uralkodik, meleg nappalokkal és hűvös éjszakákkal. Talajtípusát nézve döntően mély vályog, melyet helyenként sziklák tagolnak.
Fogyasztás: Komplexebb, teltebb fehérbor révén 11-12 °C-on ajánlott fogyasztani, ételek terén főleg spárga, rizottó és könnyedébb tejszínes tészták mellé.