Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A szőlőket kora hajnalban a Max dűlők legjobb tőkéiről kézzel szüretelik, és csak a kétszeres válogatáson átesett bogyók kerülhetnek a borba. Acéltartályban fermentálták, majd 14 hónapot pihent francia tölgyfa hordóban, aminek 35%-a új hordó.
Származás: Az Aconcagua Alto Cabernet Sauvignon szőlőjét elsősorban az Aconcagua-völgyben, a völgy belsejében található MAX-dűlőkről származik. A szőlőültetvények talaja túlnyomórészt iszapos szerkezetű és kolluviális eredetűek. A változatos talaj egyedi tápanyag- és vízelvezetési viszonyai segítik a növények életerejének szabályozását, kiegyensúlyozott, kis fürtökkel és bogyókkal rendelkező gyümölcsterhelést eredményezve.
Fogyasztás: Ételpárosításként ideális lehet a sajtos pizza, tagliatelle alla Bolognese vagy az ínyenc burgerek.