Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A szőlőt reggel szedték kézzel, majd egy kétszer átválogatták, préselték és rozsdamentes acéltartályokba helyezték erjesztésre. A maceráció összesen 15-25 napig tartott. A bor 12 hónapig érlelődött 25%-ban új francia tölgyfahordóban.
Származás: A Max, amely alapítónk, Don Maximiano Errázuriz tiszteletére kapta a nevét, tükrözi a Viña Errázuriz által az Aconcagua-völgyben és más völgyekben végzett mélyreható kutatásait, amelyek közül több is Chile legoptimláisabb völgye az egyes fajták termesztésére. A MAX Carmenere szőlője elsősorban az Aconcagua-völgyben található MAX szőlőültetvényekről származik. A völgy belsejében található szőlőültetvény elsősorban kolluviális eredetű, túlnyomórészt vályogos-agyagos szerkezetű talajokkal rendelkezik. A különböző talajok közötti speciális talajtáplálási és vízelvezetési viszonyok segítik a szőlő erélyének szabályozását, kiegyensúlyozott gyümölcsterhelést eredményezve, kis fürtökkel és bogyókkal.
Fogyasztás: Kiváló párosítás egy füstös barbecue sertésbordával, csípős marhahús chilivel vagy grillezett portobello gombával, sajttal és fűszernövényekkel töltve.