Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A kézzel szedett Albariño fürtöket a Meisben található pincészetbe szállították, ahol a válogatott, s legfrissebb szőlőszemeket közvetlenül préselték. Ezt követően a Ganímedes macerátorokban kén felhasználása nélkül 32 órán át macerálták. Miután a tiszta és aromás mustot kinyerték, a cukrot alkohollá alakító őshonos élesztőgombák segítségével seprőn erjesztették, ami erőteljes, vibráló és élénk bort eredményezett.
Származás: Ez a tiszta atlanti karakterű bor Rías Baixas régióban 60 ha-on termett csodálatos Albarino szőlőből készült.
Fogyasztás: Aromás gazdagsága okán ideálisan párosítható nyers tenger gyümölcsivel osztrigával, kagylóval és nyers halas (makréla, sashimi) ételekkel, de az olyen főtt halételekkel is kiválóan mint a halpörkölt garnélarákkal vagy szürke a tőkehalpörkölt.