Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: Dekadáns bor, s míg a legtöbb Albarino bor acéltartályban készül, Juan Gil a koncentrált termését fahordóban neveli. A bor stílusa testes és gazdag, ezért a kézi szüretet és finom présselést egy hosszan tartó héjon áztatás követi három hónapon át saját élesztőkkel, így ezzel a technikával éri el igazi gazdagságát.
Származás: A Palacio de Fefinanes Spanyolország tradícionális pincészete. Rías Baixas területén található a Salnés-völgyben. A legendás Palacio de Fefinanes volt az első pincészet, amely Albarino szőlőfajtát palackozott 1928-ban. Juan Gil neve nyomott hagy a spanyol borkultúrában, a célja a legjobb Albarino készítése. A szőlő 66 spanyol család ültetvényéről származik, amely oly sok éve megbízható forrása a mínőségnek.
Fogyasztás: Kíváló markánsabb tengeri herkentyűk mellé: homár fűszervajjal, sült hal. 10 fokra hűtve ajánlott fogyasztani.