Leírás és Paraméterek
Feldolgozás: A szőlőt a lefejtés után csak rozsdamentes acéltartályokban és hagyományos nyitott erjesztőedényekben erjesztették. Az erjedés különböző szakaszaiban a "punch-down" és a "pump-over" eljárását alkalmazták, és igyekeztek az erjedés elején sok ízt és tannint kinyerni. Az elsődleges erjedés után a szőlőt kíméletesen préselték, majd 300 literes francia tölgyfahordókba töltötték (70%-ban új, 30%-ban pedig második és harmadik töltésű) 18 hónapig, mielőtt a végső házasítás megtörtént volna.
Származás: Ez a Cabernet Sauvignon a dél-afrikai Stellenbosch borvidékről származik, ami változatos talajairól ismert, amit többek között gránit, pala és homokkő alkot, s amelyek hozzájárulnak a borok komplexitásához. Stellenbosch mediterrán éghajlata, amelyet meleg nyarak és hűvös tengeri szellők jellemeznek, ideális feltételeket biztosít a Cabernet Sauvignon szőlő éréséhez, így intenzív gyümölcsízű, kiegyensúlyozott savakkal és strukturált tanninokkal rendelkező borok születnek.
Fogyasztás: Csodálatosan párosul grillezett bordaszelethez borsos mártással, marhahús Wellingtonhoz gombás duxelles-szel vagy egy kiadós marhapörkölthöz gyökérzöldségekkel.